Missie

Missie

De Zuurstoffabriek wil Twente een beetje mooier maken. Wij zijn een culturele stichting voor jong en oud met als doel creatieve ontplooiing voor iedereen! Met theater, muziek en dans brengen wij mensen samen. Zo inspireren wij elkaar, leren wij van en met elkaar én dragen wij samen bij aan de verrijking van het leven.

Maak samen theater en ontdek jezelf!

Creatieve ontplooiing en culturele ontwikkeling kan zoveel doen. Dat laten we mensen ervaren. Iedereen is uniek. Daarom kan je bij ons kiezen uit dans-, muziek en/of theateractiviteiten die aansluiten bij jouw ambities en ontwikkelwensen. Door samen theater te maken maak je letterlijk én figuurlijk spelenderwijs kennis met jezelf. Wat maakt jou gelukkig?

Zaken die ertoe doen!

Bij De Zuurstoffabriek zijn we niet zomaar tevreden. Onze theaterprojecten richten we altijd op actuele onderwerpen die spelen in onze maatschappij. Zo vergroten we samen ons zelfbewustzijn en ontwikkelen we (sociale) vaardigheden die ertoe doen. Daarbij telt ‘je eigen ‘ik’, maar ook respect voor de ander.

Theater maken doe je niet alleen. Theater maken doe je samen! Plezier en ontwikkeling combineren, onbevangenheid en emotionele vrijheid, daar gaan wij voor! Doe jij met ons mee?

Over de samenwerkingen binnen de Zuurstoffabriek

Binnen de Zuurstoffabriek werken we met een groep vrijwilligers van alle leeftijden, jong & oud. Zij denken mee in de ontwerpfase voor nieuwe projecten, zij geven feedback en pakken allerhande taken op tijdens de uitvoering van projecten. Door een samenwerking tussen jong en oud ontstaan de mooiste ideeën. Het is fantastisch wanneer ideeën worden omgezet in plannen en uiteindelijk worden uitgevoerd voor verschillende doelgroepen in Twente.

Samen toewerken naar iets moois en deze mooie momenten delen is enorm waardevol.


Theater maken doe je samen!

Wil jij ook jouw bijdrage leveren? Laat het ons weten!